trazibtn.png

partner2_1.png

Firma Golden Rose d.o.o je ekskluzivni distributer kozmetike Erkul Cosmetics.

Na bosanskom tržištu poslujemo od 2005. Naši brandovi uključuju: Golden Rose, Xceed i Emily brandova.

Politika firme je odgovor na potrošacku potražnju, kombinirajući kvalitetne proizvode uz povoljne cijene. Dobro obučeno menadžersko i stručno osoblje osiguralo je kontinuirani i dinamičan razvoj firme. Poštovanje visoke kvalitete proizvoda naših klijenta, poslovnih partnera i javnog mnijenja je rezultiralo brojnim nagradama.

Erkul Cosmetics konstantno napreduje u području kozmetike još od 1983., danas je jedan od lidera na svjetskom tržištu kozmetike. Erkul Cosmetics izvozi u više od 83 zemlje, poput SAD-a, Njemačke i Italije. U svakoj od njih zabilježen je veliki uspijeh.

Erkul Cosmetics je svjestan da kozmetički proizvodi izravno utječe na ljudsko zdravlje, zbog čega je toliko naglasak stavljen na razvoj znanstvenog istraživanja i ispitivanja. Svi projekti su u istraživačkom odjelu – razvoj od strane grupe kozmetologa te u suradnji s konzultantima iz Italije i Francuske. R & D odjel, je angažiran u razvoju novih formulacija i tehnologija. I surađuje s odjelom za kontrolu kvalitete koji je odgovoran za nadzor kvalitete procesa, u rasponu od komponenti za proizvodnju kroz sve faze proizvodnje odjela kozmetike.

Erkul Cosmetics uživa svjetsku reputaciju uglavnom zbog povećanja produktivnosti boja kozmetike. Uz mnogo godina naglaskom na ulaganja u inovacije Golden Rose je trenutno najmodernija tvornica kozmetike. Uz izravne veze s tvornicama ambalaže, proizvodna linija daje konačni, gotov proizvod, što je omogućilo da nam se značajno smanje troškovi i učini nas više konkurentnim.

logo

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima

KONTAKT

+387 (0) 30 800 245

E-mail

info@cica.ba

Adresa

Brnjaci 279, Kiseljak

SSL sigurna konekcija

ČIČA COMMERCE d.o.o. - sva prava pridržana logo