trazibtn.png

partner1_1.png

Kadıoğlu Kozmetik ušla je u kozmetički svijet kao turski brend na putu da započne proizvodnju u Istanbulu 1994. godine. Na ovom putovanju koje se nastavlja s robnom markom GABRINI postalo je neophodan brand žena s proizvodnom volumenom od 100 milijuna komada godišnje i široku paletu proizvoda od rasplamsanja do temelja, maski, ruža za usne, parfema do proizvoda za njegu.

Turska je jedna od vodećih proizvođača kozmetičkih proizvoda s 12.000 m2 velikog područja rada s kozmetičkim proizvodima za kosu, parfemima i proizvodima za njegu kose koji proizvode ISO 9001: 2008 sustav upravljanja kvalitetom i HALAL / HALAL certifikat.

Sa svojim visokokvalitetnim načelom upotrebe proizvoda, danas s više od 3000 proizvoda i boja u 55 zemalja, možete uživati u kozmetici koja je dostupna svojim klijentima svojim prikladnim i pouzdanim proizvodima za šminkanje.

logo

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima

KONTAKT

+387 (0) 30 800 245

E-mail

info@cica.ba

Adresa

Brnjaci 279, Kiseljak

SSL sigurna konekcija

ČIČA COMMERCE d.o.o. - sva prava pridržana logo